kilka programów w jednym
kilka programów w jednym
Jak zrobić najlepiej i najprościej jeden program składający się z trzech? poprzez zakładki czy jest jakieś inne rozwiązanie? Chodzi mi o to że mam trzy programy: Badanie charakterystyk kierunkowych, częstotliwościowych i efektu pop w trzech różnych programach, jak najlepiej połączyć je w jeden?
-
bogdani
- Administrator
- Wersja środowiska: LabVIEW 2015
- Kontakt:
kilka programów w jednym
Wszystko zależy jak masz napisane te programy.
Może prościej np. zrobić jednego prostego VIja, które będzie menu/loaderem, po wyborze odpowiedniego eksperymentu będzie uruchamiał konkretny program, który zakładam że masz już napisany.
Można też zrobić jeden większy interfejs, który po wyborze odpowieniego eksperymentu ładuje i wyświetla na tym interfejsie VIja, obsługującego wybrany eksperyment.
Jeśli nie masz ich napisanych, to można kombinować z zakładkami, zmianą parametrów kontrolek, itp, itd. zależy od różnic między algorytmami i interfejsami.
bogdani
Może prościej np. zrobić jednego prostego VIja, które będzie menu/loaderem, po wyborze odpowiedniego eksperymentu będzie uruchamiał konkretny program, który zakładam że masz już napisany.
Można też zrobić jeden większy interfejs, który po wyborze odpowieniego eksperymentu ładuje i wyświetla na tym interfejsie VIja, obsługującego wybrany eksperyment.
Jeśli nie masz ich napisanych, to można kombinować z zakładkami, zmianą parametrów kontrolek, itp, itd. zależy od różnic między algorytmami i interfejsami.
bogdani
Re: kilka programów w jednym
Tak programy mam już napisane, a jak zrobić powyższe?bogdani pisze:...
...
bogdani
- jogurt_owocowy
- Wersja środowiska: LabVIEW 2015
Re: kilka programów w jednym
Zaglądnij tutaj.